Cursurile Centrului de Excelenta, din data de 24.03.2018(suspendate din cauza conditiilor meteo) se vor desfasura pe 31.03.2018.
Coordonatori:
Inspector școlar pentru învățământul primar, prof. Gabriela Oloeriu
  • limba română: prof. inv. primar Alina Coarcă, prof. inv. primar Mariana Cudalb
  • matematică: prof. inv. primar Daniela Gavrilă, prof. inv. primar Geanina Ifrim

Centrul de Excelenta ce se va organiza la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Activitatea Centrului de Excelenta
se va desfășura în fiecare sâmbătă, alternativ matematică și limba română, între orele 9.30-11.30 la sediul unității școlare mai sus menționate. Elevii vor putea fi înscriși la acest centru de către părinți sau învățători până la data de 11 octombrie, la adresa de email ifgeani@yahoo.com.

Deoarece există un număr limitat de locuri, 90 la matematică și 60 la română, elevii vor fi selectați pe baza unei testări, care este programată pentru data de 14 octombrie 2017 la limba română și 21 octombrie 2017 la matematică, ora 9.30 la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani.
Elevii pot participa la ambele discipline, dacă au fost selectați în acest sens.


Participarea la activitățile Centrului de Excelență este gratuită, iar elevii vor fi pregătiți de cadre didactice de excepție, cu preocupare permanentă pentru performanță.