Activiatea programată pentru sâmbătă, 25.02.2017, se va desfășura duminică, 26.02.2017, ora 9.30.


Coordonatori:
Inspector școlar pentru învățământul primar, prof. Gabriela Oloeriu
  • limba română: prof. inv. primar Alina Coarcă, prof. inv. primar Mariana Cudalb
  • matematică: prof. inv. primar Daniela Gavrilă(iliegavriladaniela@yahoo.com) , prof. inv. primar Geanina Ifrim (ifgeani@yahoo.com)

Centrul de Excelenta ce se va organiza la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Activitatea Centrului de Excelenta
se va desfășura în fiecare sâmbătă, alternativ matematică și limba română, între orele 9.30-11.30 la sediul unității școlare mai sus menționate. Elevii vor putea fi înscriși la acest centru de către părinți sau învățători până la data de 13 octombrie, la adresa de email ifgeani@yahoo.com.

Deoarece există un număr limitat de locuri, 90 la matematică și 90 la română, elevii vor fi selectați pe baza unei testări, care este programată pentru data de 15 octombrie 2016 la limba română și 22 octombrie 2016 la matematică, ora 9.30 la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani.
Elevii pot participa la ambele discipline, dacă au fost selectați în acest sens.


Participarea la activitățile Centrului de Excelență este gratuită, iar elevii vor fi pregătiți de cadre didactice de excepție, cu preocupare permanentă pentru performanță.